Gizlilik Politikası

Online Etsbet firması her anlamda güvenlidir. Gizlilik politikası ise net bir biçimde ifade edilmektedir. 3 farklı konu burada karşımıza çıkmaktadır. Değişik hizmetlerin sunulması için üye olmak gerekmektedir. Etsbet politikasına göre hangi bilgilerin talep edildiği net şekilde karşımıza çıkmaktadır. Elbette bunların kullanım amacı bir diğer husustur. Son olarak ise hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesi için paylaşım da yapılmaktadır. Buna ek olarak ilgili paylaşımlarda her zaman üyenin rızası alınmaktadır. Bunların detayları da Etsbet gizlilik politikası içinde karşımıza çıkmaktadır. Bu sayede çok güvenli ve sorunsuz işletmeler üzerinden hesabınızı anında açabilirsiniz.

Siteden erişim sonrasında yazılan bilgilerin her zaman korunması çok zor değildir. Bunun için kullanılan çok güvenli yazılımlar mevcuttur. Bunlardan birisi sunuculardır. Özellikle çok güvenli olması sayesinde olası saldırılara karşı daha önceden önlem alınmaktadır. Buna ek olarak tabi ki birçok bet ofisinde bulunan SSL yazılımının öne çıktığını da unutmamak gerekmektedir.

Elbette çerezlerin kullanılması Etsbet firması açısından bakıldığında bir zorunluluktur. Siteden üyelik alan bir kişi bunu dilediği gibi kapatma hakkına sahiptir. Ancak bunun gerçekleşmesi durumunda bazı özelliklerin de etkisiz hale geldiğini unutmayınız. Bundan ötürü genellikle tavsiye edilen bir durum değildir.

Gizlilik politikasına göre üyelerin kendi bilgilerine dair birçok değişik hakkı da mevcuttur. Bunlardan birisi bilgiye anlık erişimdir. Diğeri ise tabi ki bunun silinmesini veya düzeltilmesini talep etmektir.